Specificaties
Breedte: 140
Collectie: Sobremesa
Colour name product: White
Designer: Laila Gohar
Diepte: 300
Kleurnaam: White
Length: 300
Materiaal: Katoen, Oeko-tex cotton

Onderhoud

HAY heeft prachtige stoffen in de collectie. Het is belangrijk de stoffen goed te verzorgen en onderhouden. Als stoffen niet goed onderhouden worden gaan vlekken er minder makkelijk uit en daarnaast slijt de stof sneller. Versleten stoffen kunnen ongezond stoffig klimaat binnen bevorderen en brandveiligheidsaspecten van de stoffen nemen af. Regelmatig onderhoud is daarom belangrijk om de levensduur van de producten te bevorderen. Wij adviseren de Royal Textile Care Kit XL uit de Oranje Furniture Care Collectie, hiermee krijgen stoffen de beste bescherming mogelijk.
Het Sobremesa tafelkleed in white maakt deel uit van de samenwerking tussen HAY en kunstenares Laila Gohar, die de vreugde van het samenkomen met familie en vrienden bij een goede maaltijd viert. Het tafelkleed is ontworpen om maaltijden op te waarderen. Het tafelkleed is gemaakt van hoogwaardig OEKO-TEX linnen en is voorzien van kleurrijke geborduurde en geappliqueerde motieven die een decoratief tintje aan de tafel geven. Het tafelkleed is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan alleen worden gebruikt of samen met de servetten en placemats uit dezelfde collectie. Servetten worden los verkocht.

Laila Gohar

Laila Gohar Laila Gohar is een designer en chef, bekend geworden door iets functioneels als eten naar bijzondere esthetische hoogten te verheffen. Ze woont en werkt in New-York waar ze onder andere bijzondere voedsel installaties en ervaringen ontwerpt. Denk bijvoorbeeld aan een fauteuil gemaakt van brood, met parels bekleed fruit en klassieke sculpturen gesneden uit boter. Gohar werkt graag met eten omdat he...
Read more
Sobremesa tafelkleed white

€ 279,00