Specificaties
Breedte: 23
Collectie: Sobremesa
Designer: Laila Gohar
Diameter: 23
Diepte: 23
Hoogte: 4,5
Materiaal: Porcelain

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Vlekken op staal kunnen voorzichtig worden verwijderd met een minerale terpentine.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Sobremesa serving bowl m light blue
De Sobremesa serveerschaal in light blue maakt deel uit van de samenwerking tussen HAY en kunstenares Laila Gohar, die de vreugde van het samenkomen met familie en vrienden bij een goede maaltijd viert. Gemaakt van ovenvast porselein in prachtige kleuren, kan het gebruikt worden om te koken, maar ook als decoratieve serveerschaal. Verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen in monokleuren of met een contrasterende streep, kan het alleen worden gebruikt of met ander servies uit dezelfde serie.

Laila Gohar

Laila Gohar Laila Gohar is een kunstenaar en chef-kok die werkt met eten als haar artistieke medium. Ze creëert bijzondere ervaringen waarbij het onderscheid tussen een optreden en dineren vervaagt. Geboren in Egypte, groeide ze op in een grote familie van enthousiaste koks en gastheren. Tegenwoordig woont ze in New York City, waar ze internationaal bekend staat om haar samenwerkingen op het gebied van kunst,...
Lees meer
HAY Sobremesa serving bowl m light blue
Sobremesa serveerschaal M light blue

€ 55,00