Specificaties
Breedte: 25
Collectie: Sobremesa
Designer: Laila Gohar
Diameter: 25
Diepte: 25
Hoogte: 4,5
Materiaal: Porcelain

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Vlekken op staal kunnen voorzichtig worden verwijderd met een minerale terpentine.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Sobremesa tablecloth l300 white
De Sobremesa serveerschaal in white and blue maakt deel uit van de samenwerking tussen HAY en kunstenares Laila Gohar, die de vreugde van het samenkomen met familie en vrienden bij een goede maaltijd viert. Gemaakt van ovenvast porselein in prachtige kleuren, kan het gebruikt worden om te koken, maar ook als decoratieve serveerschaal. Verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen in monokleuren of met een contrasterende streep, kan het alleen worden gebruikt of met ander servies uit dezelfde serie.

Laila Gohar

Laila Gohar Laila Gohar is een designer en chef, bekend geworden door iets functioneels als eten naar bijzondere esthetische hoogten te verheffen. Ze woont en werkt in New-York waar ze onder andere bijzondere voedsel installaties en ervaringen ontwerpt. Denk bijvoorbeeld aan een fauteuil gemaakt van brood, met parels bekleed fruit en klassieke sculpturen gesneden uit boter. Gohar werkt graag met eten omdat he...
Lees meer
HAY Sobremesa family
Sobremesa serveerschaal L white with blue rim
€ 65,00*

€ 50,05