Specificaties
Breedte: 45
Collectie: Sobremesa
Colour name product: Dark blue
Designer: Laila Gohar
Diepte: 0
Hoogte: 38
Kleurnaam: Dark blue
Materiaal: Bast, Raffia

Onderhoud

  • Spoel je reisbeker af met water, of was af met de hand met een neutraal afwasmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Als onderdeel van de samenwerking tussen HAY en kunstenaar Laila Gohar die het plezier viert van het ontmoeten van familie en vrienden tijdens een goede maaltijd, is de Sobremesa Market Net in dark blue ontworpen om boodschappen doen een beetje leuker te maken. De multifunctionele tas is gemaakt van een mix van gerecycled polyester en katoen van OEKO-TEX in verschillende gewaagde kleurencombinaties en kan ook worden gebruikt voor andere soorten boodschappen, het dragen van spullen of het opbergen van spullen.

Laila Gohar

Laila Gohar Laila Gohar is een designer en chef, bekend geworden door iets functioneels als eten naar bijzondere esthetische hoogten te verheffen. Ze woont en werkt in New-York waar ze onder andere bijzondere voedsel installaties en ervaringen ontwerpt. Denk bijvoorbeeld aan een fauteuil gemaakt van brood, met parels bekleed fruit en klassieke sculpturen gesneden uit boter. Gohar werkt graag met eten omdat he...
Lees meer
Sobremesa Market Net tas dark blue

€ 19,00