Specificaties
Breedte: 45
Collectie: Sobremesa
Colour name product: Burgundy
Designer: Laila Gohar
Diepte: 0
Hoogte: 38
Kleurnaam: Burgundy
Materiaal: Bast, Raffia

Care & Maintenance

Onze reisvriendelijke producten zijn altijd een goed idee om mee te nemen voor onderweg! Let er alleen op dat je jouw favoriete reisbekers alleen met de hand afwast. Gebruik ze ook niet met sappen of koolzuurhoudende dranken. Fijne reis met HAY!
Als onderdeel van de samenwerking tussen HAY en kunstenaar Laila Gohar die het plezier viert van het ontmoeten van familie en vrienden tijdens een goede maaltijd, is de Sobremesa Market Net in burgundy ontworpen om boodschappen doen een beetje leuker te maken. De multifunctionele tas is gemaakt van een mix van gerecycled polyester en katoen van OEKO-TEX in verschillende gewaagde kleurencombinaties en kan ook worden gebruikt voor andere soorten boodschappen, het dragen van spullen of het opbergen van spullen.

Laila Gohar

Laila Gohar Laila Gohar is een designer en chef, bekend geworden door iets functioneels als eten naar bijzondere esthetische hoogten te verheffen. Ze woont en werkt in New-York waar ze onder andere bijzondere voedsel installaties en ervaringen ontwerpt. Denk bijvoorbeeld aan een fauteuil gemaakt van brood, met parels bekleed fruit en klassieke sculpturen gesneden uit boter. Gohar werkt graag met eten omdat he...
Read more
Sobremesa Market Net tas burgundy

€ 19,00