Specificaties
Breedte: 13
Collectie: Sobremesa
Designer: Laila Gohar
Diameter: 13
Diepte: 13
Hoogte: 20
Length: 0
Materiaal: Stoneware

Care & Maintenance

Je zit altijd goed met de keuken accessoires van HAY. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor producten in de keuken te hanteren. Vergeet niet te checken of de producten geschikt zijn voor de vaatwasser. Je kunt dat zien als er het bekende symbool op het product staat aangegeven.
HAY Sobremesa family
De Sobremesa kan maakt deel uit van de samenwerking tussen HAY en kunstenares Laila Gohar, die de vreugde van het samenkomen met familie en vrienden bij een goede maaltijd viert. Het is een prachtige kan die ontworpen is om een decoratief randje toe te voegen aan elke tafelsetting. De jug is met de hand beschilderd in steengoed met een monochroom patroon dat elke kan een unieke kwaliteit geeft. Ze kan ook worden gebruikt als vaas of om keukengerei in op te bergen.

Laila Gohar

Laila Gohar Laila Gohar is een designer en chef, bekend geworden door iets functioneels als eten naar bijzondere esthetische hoogten te verheffen. Ze woont en werkt in New-York waar ze onder andere bijzondere voedsel installaties en ervaringen ontwerpt. Denk bijvoorbeeld aan een fauteuil gemaakt van brood, met parels bekleed fruit en klassieke sculpturen gesneden uit boter. Gohar werkt graag met eten omdat he...
Read more
HAY Sobremesa family
Sobremesa kan green

€ 89,00