Specificaties
Breedte: 49
Collectie: Slit table
Collection: Slit Table
Colour name product: Mirror Clear
Designer: HAY
Diepte: 5, 27
Hoogte: 5, 35
Kleurnaam: Mirror Clear, Mirror clear
Materiaal: Polished steel

Onderhoud

  • Vlekken in linoleum kunnen voorzichtig worden verwijderd met behulp van terpentine (witte spiritus) of een vochtige nanospons gedoopt in lauw water of een linoleum verzorgingsproduct. Volg dit onmiddellijk op met een schone, droge doek.
  • Veeg hout en gepoedercoat staal af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel. Verwijder zeepresten direct met een schone, droge doek.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Als het oppervlak gekrast is of er dof uitziet, gebruik dan een verzorgingsproduct dat speciaal geschikt is voor het desbetreffende materiaal.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY's Slit Tafel heeft een geometrisch ontwerp, geïnspireerd door origami-vouwtechnieken. Het dunne frame lijkt onder het tafelblad gevouwen, wat een eenvoudige maar interessante vorm oplevert, geïnspireerd op traditionele Japanse papierkunst. Beschikbaar in diverse vormen, maten, kleuren en afwerkingen, zijn deze tafels mooi op zichzelf, maar je kunt ze ook combineren. Compact en veelzijdig, passend in diverse settings, zowel thuis als in openbare ruimtes.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Slit Tafel Oblong Mirror

€ 519,00