Specificaties
Breedte: 35
Collectie: Slit table
Colour name product: Light Yellow
Designer: HAY
Diepte: 35
Hoogte: 47
Kleurnaam: Light Yellow
Materiaal: Powder coated steel

Onderhoud

HAY heeft een mooie collectie tafels in hout of een combinatie van materialen zoals linoneum of aluminium. Als basis voor goed onderhoud geldt, verwijder stof en vingerafdrukken met een schone pluisvrije doek en gebruik een speciaal schoonmaakmiddel uit de Oranje Furniture Care collectie. Ernstig vervuilde oppervlakten kunnen het beste nat worden gereinigd met een schoonmaakmiddel uit de Oranje Furniture Care collectie. Droog meteen daarna het oppervlak met een schone uitgewrongen doek. Zo gaat je aankoop langer mee.
HAY Pouf vivid blue
HAY's Slit table round high light yellow is een geometrische tafel geïnspireerd op origami papier. De Slit Table collectie bestaat uit bijzettafels in verschillende vormen, materialen en afwerkingen. Deze compacte en veelzijdige bijzettafel kan alleen gebruikt worden of juist worden gecombineerd met andere bijzettafels uit de Slit Table collectie voor een speels effect.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
HAY Dapper
Slit table tafel Round High light yellow

€ 195,00