Specificaties
Breedte: 23,5
Designer: Branch
Diepte: 24,5
Dimbaar: Ja
Glazen bol: Exclusief
Hoogte: 28
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Khaki green
Koord lengte: 200 CM
Lichtbron: LED E27
Materiaal: Acryl, Aluminium

Care & Maintenance

LED's kunnen veel langer meegaan dan hun gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Deze duur hangt namelijk sterk af van het onderhoud. Hier zijn enkele tips om je LED in goede conditie te houden.

Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding.
In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten.

Regelmatig schoonmaken
LED's vereisen regelmatig onderhoud. Gebreken kunnen namelijk ontstaan door intern en extern stof en vuil, maak daarom regelmatig je LED goed schoon. 

Vermijd extreme vochtigheid en warme temperaturen.
De levensduur van LED-lampen wordt sterk beïnvloed door de omgevingstemperatuur. De werkingsduur van lampen zal worden verminderd als de omgeving te warm of te vochtig is, omdat dit de elektronische componenten binnenin zal beschadigen.
De Slant lamp khaki green bestaat uit een eenvoudige, schuine cilindrische vorm met een verzwaarde voet om de hoek perfect in balans te houden, en alle onderdelen zijn binnenin verborgen om het strakke, elementaire silhouet te behouden. Hij is gemaakt van aluminium en heeft een natgespoten satijnen afwerking voor een glad oppervlak. De lamp gebruikt een standaard retrofitlamp die verborgen zit achter de acryl diffuser van de lamp, die het licht zachtjes verspreidt.

BRANCH

BRANCH BRANCH is een creatieve eenheid, opgericht in 2018, die de relatie tussen de wereld, het milieu, mensen en objecten onderzoekt vanuit de verschillende perspectieven van kunst, wetenschap en design. Ze zijn gevestigd op de afdeling Integrated Design van de Tama Art University in Japan. Voor elk project wordt een nieuw team samengesteld om innovatieve oplossingen te creëren. De creaties worden altij...
Read more
Slant lamp khaki green

€ 329,00