Specificaties
Breedte: 23,5
Designer: Branch
Diepte: 24,5
Dimbaar: Ja
Hoogte: 28
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Khaki green
Koord lengte: 200 CM
Lamp: Exclusief
Lichtbron: LED E27
Materiaal: Acryl, Aluminium

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De Slant lamp khaki green bestaat uit een eenvoudige, schuine cilindrische vorm met een verzwaarde voet om de hoek perfect in balans te houden, en alle onderdelen zijn binnenin verborgen om het strakke, elementaire silhouet te behouden. Hij is gemaakt van aluminium en heeft een natgespoten satijnen afwerking voor een glad oppervlak. De lamp gebruikt een standaard retrofitlamp die verborgen zit achter de acryl diffuser van de lamp, die het licht zachtjes verspreidt.

BRANCH

BRANCH BRANCH is een creatieve eenheid, opgericht in 2018, die de relatie tussen de wereld, het milieu, mensen en objecten onderzoekt vanuit de verschillende perspectieven van kunst, wetenschap en design. Ze zijn gevestigd op de afdeling Integrated Design van de Tama Art University in Japan. Voor elk project wordt een nieuw team samengesteld om innovatieve oplossingen te creëren. De creaties worden altij...
Lees meer
Slant lamp khaki green
€ 329,00*

€ 282,94