Specificaties
Breedte: 0,8
Designer: HAY
Diepte: 0,8
Hoogte: 19
Materiaal: Borosilicate glass

Onderhoud

Je zit altijd goed met de keuken accessoires van HAY. Het is belangrijk om een goede schoonmaak routine voor producten in de keuken te hanteren. Vergeet niet te checken of de producten geschikt zijn voor de vaatwasser. Je kunt dat zien als er het bekende symbool op het product staat aangegeven.
HAY Sip cocktail straw set of 4 opaque mix
De Sip-serie bestaat uit herbruikbare rietjes gemaakt van borosilicaatglas voor gebruik van warme of koude dranken. Functioneel en decoratief, de rietjes geven kleur aan de tafel en maken van je drinkervaring een feestje! De rietjes worden aangeboden in verschillende kleuren en designs en worden geleverd in multipacks met een handig schoonmaakborsteltje.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
HAY Sip cocktail straw set of 4 opaque mix
Sip straight rietjes set van 4 opaque mix

€ 29,00