Specificaties
Breedte: 30
Colour name product: Black
Designer: Thomas Bentzen
Diameter: 30
Diepte: 30
Hoogte: 36,5
Kleurnaam: Black
Materiaal: Recycled polypropylene

Onderhoud

Niets is zo fijn als een clean desk. De beste manier om jouw desk en toebehoren schoon te maken is met een schone doek met lauw water of een speciaal schoonmaakproduct voor gladde oppervlakten te gebruiken. Verstuif nooit rechtstreeks een schoonmaakproduct op het product, maar verstuif op een doek.
HAY Shade bin family
HAY's Shade Bin in black is ontworpen door Thomas Bentzen. Deze design prullenbak met bijpassende deksel is gemaakt van duurzaam polypropyleen en is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. Het ontwerp van deze design prullenbak is niet zoals een gebruikelijke afvalbak. Deze mooie prullenbak kan daarom voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Gebruik de Shade Bin om je kantoorafval in weg te gooien. Voor het wegzetten van je paraplu's of het opslaan van cadeaupapier.

Thomas Bentzen

Thomas Bentzen Thomas Bentzen is een Deense ontwerper en eigenaar van een eigen industriële ontwerpstudio in Kopenhagen. Zijn ontwerpen worden gekenmerkt door eenvoud, rationaliteit en functionaliteit. Je kunt hem omschrijven als een methodische ontwerper, die streeft naar verfijnde producten die zowel aantrekkelijk als duurzaam zijn. Met eenvoudige ontwerpen creëert hij betekenisvolle producten voor het dagelij...
Read more
HAY Shade bin blush
Shade Bin black

€ 39,00