Specificaties
Breedte: 41,9
Collectie: AAS
Designer: HAY, Hee Welling
Diepte: 40,5
Hoogte: 0,5

Onderhoud

HAY heeft prachtige stoffen in de collectie. Het is belangrijk de stoffen goed te verzorgen en onderhouden. Als stoffen niet goed onderhouden worden gaan vlekken er minder makkelijk uit en daarnaast slijt de stof sneller. Versleten stoffen kunnen ongezond stoffig klimaat binnen bevorderen en brandveiligheidsaspecten van de stoffen nemen af. Regelmatig onderhoud is daarom belangrijk om de levensduur van de producten te bevorderen. Wij adviseren de Royal Textile Care Kit XL uit de Oranje Furniture Care Collectie, hiermee krijgen stoffen de beste bescherming mogelijk.
HAY AAS family
Het zitkussen voor de About A Stool (AAS) barkrukken biedt extra zitcomfort en stijl. Hij is gevoerd en voorzien van antislip aan de onderkant. De lederen stof van het kussen is een smaakvolle toevoeging aan elk interieur. Houd er rekening mee dat de zitkussens alleen kunnen worden gebruikt in combinatie met niet-gestoffeerde stoelen en krukken.

Hee Welling

Hee Welling Hee Welling is een meubelontwerper met zijn eigen studio in Kopenhagen. Hij studeerde aan de University of Art and Design in Helsinki en heeft een master in meubeldesign aan The Royal Danish Academy of Fine Arts. Nu werkt hij op het gebied van meubelen, interieur, verlichting en industrieel design. Hij maakt objecten die simpel maar bruikbaar zijn, met een eerlijk en zorgvuldig materiaalgebruik. O...
Read more
HAY AAS family
Seat pad voor AAS

€ 39,00