Specificaties
Breedte: 41,9
Collectie: AAS
Designer: HAY, Hee Welling
Diepte: 40,5
Hoogte: 0,5

Care & Maintenance

HAY heeft prachtige stoffen in de collectie. Het is belangrijk de stoffen goed te verzorgen en onderhouden. Als stoffen niet goed onderhouden worden gaan vlekken er minder makkelijk uit en daarnaast slijt de stof sneller. Versleten stoffen kunnen ongezond stoffig klimaat binnen bevorderen en brandveiligheidsaspecten van de stoffen nemen af. Regelmatig onderhoud is daarom belangrijk om de levensduur van de producten te bevorderen. Wij adviseren de Royal Textile Care Kit XL uit de Oranje Furniture Care Collectie, hiermee krijgen stoffen de beste bescherming mogelijk.
HAY AAS family
Dit Seat Pad Zitkussen AAS is een zitkussen gemaakt van leer en past perfect bij de stoelen van HAY About A Stool AAS collectie. De palletkussens zorgen voor extra comfort, waardoor je extra lekker zit op een stoel van HAY. Je kunt deze kussens gebruiken voor onder andere tuin stoelen, maar de zitkussens passen ook op onze eetkamerstoelen of lounge stoelen. Let op: de zitkussens zijn alleen te gebruiken in combinatie met niet gestoffeerde stoelen en krukken.

Hee Welling

Hee Welling Hee Welling is een meubelontwerper met zijn eigen studio in Kopenhagen. Hij studeerde aan de University of Art and Design in Helsinki en heeft een master in meubeldesign aan The Royal Danish Academy of Fine Arts. Nu werkt hij op het gebied van meubelen, interieur, verlichting en industrieel design. Hij maakt objecten die simpel maar bruikbaar zijn, met een eerlijk en zorgvuldig materiaalgebruik. O...
Read more
HAY AAS family
Seat pad voor AAS

€ 39,00