Specificaties
Breedte: 11
Designer: HAY
Diepte: 11
Hoogte: 22.5
Materiaal: Borosilicate glass

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Vlekken op staal kunnen voorzichtig worden verwijderd met een minerale terpentine.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Rim carafe clear with black rim
Deze karaf is gemaakt van veerkrachtig borosilicaatglas en voorzien van een slanke trechterhals met een contrasterende rand aan de bovenkant. Kan zowel decoratief als functioneel worden gebruikt, bijvoorbeeld voor het inschenken van water, wijn en andere dranken. Leuk te combineren met de bijpassende glazen, die zo zijn ontworpen om over de kan te plaatsen.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Rim carafe clear with black rim
Rim karaf clear with black rim

€ 49,00