Specificaties
Breedte: 42
Designer: HAY
Diameter: 42
Diepte: 42
Glazen bol: Exclusief
Hoogte: 50
Koord lengte: Excl. koord set
Materiaal: Bamboe, IJzer, Papier

Care & Maintenance

LED's kunnen veel langer meegaan dan hun gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Deze duur hangt namelijk sterk af van het onderhoud. Hier zijn enkele tips om je LED in goede conditie te houden.

Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding.
In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten.

Regelmatig schoonmaken
LED's vereisen regelmatig onderhoud. Gebreken kunnen namelijk ontstaan door intern en extern stof en vuil, maak daarom regelmatig je LED goed schoon. 

Vermijd extreme vochtigheid en warme temperaturen.
De levensduur van LED-lampen wordt sterk beïnvloed door de omgevingstemperatuur. De werkingsduur van lampen zal worden verminderd als de omgeving te warm of te vochtig is, omdat dit de elektronische componenten binnenin zal beschadigen.
HAY's Rice Paper Oblong Classic lampenkap is de nieuwe variant van Rice Paper serie. De Oblong Classic hanglamp heeft een ovale vorm en geeft mooi zacht licht. De lampenkap is gemaakt van lichtgewicht papier en is overal in huis te gebruiken. Deze bijzondere plafondlamp van rijstpapier is een echte eyecatcher en zorgt voor veel sfeer in huis.¾ Let op: deze papieren lampenkap wordt zonder snoer verkocht.
Rice paper lampenkap oblong

€ 55,00