Specificaties
Collectie: Rey
Designer: Bruno Rey for Dietiker, HAY
Diameter: 46,5
Diepte: 0
Hoogte: 46
Zithoogte: 46

Onderhoud

  • Dep gemorste vloeistoffen op stof onmiddellijk op met een absorberende doek door voorzichtig naar het midden van de vlek te deppen.
  • Veeg hout en gepoedercoat staal af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel. Verwijder zeepresten direct met een schone, droge doek.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Als het oppervlak gekrast is of er dof uitziet, gebruik dan een verzorgingsproduct dat speciaal geschikt is voor hout.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren. HAY gebruikt alleen stoffen van hoge kwaliteit, maar alle stoffen vervagen en naden verzwakken wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht of sterke hitte.
  • Vermijd onjuist gebruik, zoals zitten op de rugleuning of armleuningen, de stoelen op hun achterpoten laten rusten, je voeten op het meubilair plaatsen of erop staan.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Een echte designklassieker. Voor de Rey Kruk, ontworpen door de Zwitserse ontwerper Bruno Rey in 1971, heeft HAY samengewerkt met Dietiker om de Rey-collectie in een vernieuwde vorm uit te brengen. De befaamde stapelbare kruk staat bekend als een van de meest succesvolle Zwitserse stoelen aller tijden, met een eenvoudig, maar robuust ontwerp met een innovatieve schroefloze verbinding tussen zitting en poten.

Bruno Rey for Dietiker

Bruno Rey for Dietiker Bruno Rey is een Zwitserse ontwerper, geboren in 1933 in Brugg. Na een stage als meubelmaker ging hij naar de Zurich School of Applied Arts waar hij lessen volgde bij de grote ontwerper Willy Guhl. In 1968 opende hij zijn eigen studio. Daar ontwierp hij de beroemde, innovatieve stoel die in 1971 massaal werd geproduceerd bij Dietiker in Stein am Rheim. Deze stoel heette oorspronkelijk 3300 maar is...
Lees meer

You may also like

-16%
-21%
Rey Barkruk High
€ 829,00 € 654,91
Rey Tafel
€ 2.049,00
-16%
-21%
Rey Stoel
€ 549,00 € 433,71
Rey Kruk
€ 455,00
-16%
Rey Stoel Zitting Gestoffered
€ 609,00 € 511,56
-21%
Rey Barkruk Low
€ 849,00 € 670,71
Rey Kruk

€ 455,00