Specificaties
Breedte: 34
Collectie: Revolver
Colour name product: Sky Grey
Designer: Leon Ransmeier
Diameter: 34
Diepte: 34
Hoogte: 65
Kleurnaam: Sky Grey
Materiaal: Aluminium bearing, Powder coated steel
Zithoogte: 65

Onderhoud

  • Dep gemorste vloeistoffen op stof onmiddellijk op met een absorberende doek door voorzichtig naar het midden van de vlek te deppen.
  • Veeg hout en gepoedercoat staal af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel. Verwijder zeepresten direct met een schone, droge doek.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Als het oppervlak gekrast is of er dof uitziet, gebruik dan een verzorgingsproduct dat speciaal geschikt is voor hout.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren. HAY gebruikt alleen stoffen van hoge kwaliteit, maar alle stoffen vervagen en naden verzwakken wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht of sterke hitte.
  • Vermijd onjuist gebruik, zoals zitten op de rugleuning of armleuningen, de stoelen op hun achterpoten laten rusten, je voeten op het meubilair plaatsen of erop staan.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Revolver family
De Revolver Barkruk van HAY is verkrijgbaar in sky grey en meer verschillende kleuren. Deze comfortabele barkruk kan 360 geroteerd worden, hierdoor is het een perfecte kruk voor zowel in de kantine als aan de keukenbar. Note: deze barkruk heeft ook nog een fijne voetensteun! Het materiaal van deze barkruk is gemakkelijk schoon te maken met een sopje en een doekje. Ideaal voor als deze barkrukken worden geplaatst in een sportkantine, restaurant of café. De verschillende hoogtes van deze barkruk zorgen ervoor dat ook kinderen of ouderen gemakkelijk op deze hoge kruk kunnen zitten.

Leon Ransmeier

Leon Ransmeier Leon Ransmeier is een Amerikaanse industrieel ontwerper met zijn eigen praktijk in New York. Hij studeerde af aan de Rhode Island School of Design en zijn werk is opgenomen in de collectie van the San Fransisco Museum of Modern Art en the Corning Museum of Glas. Hij richt zich in zijn ontwerpen altijd op het praktische gebruik, omdat hij gelooft in ‘vormen volgen functie’. Zijn motto is: 'De enige...
Lees meer
HAY Revolver bar stool low h65 black
Revolver barkruk Low h65 sky grey

€ 259,00