Specificaties
Breedte: 34
Collectie: Revolver
Colour name product: Lava Red
Designer: Leon Ransmeier
Diameter: 34
Diepte: 34
Hoogte: 76
Kleurnaam: Lava Red
Materiaal: Aluminium bearing, Powder coated steel

Onderhoud

HAY heeft comfortabele stoelen in de collectie van o.a. houten frames. Onderhoud is erg belangrijk om de stoel mooi te houden en de levensduur ervan te verlengen. Verwijder vlekken met een reinigingsdoekje en een gespecialiseerde reiniger uit de Oranje Furniture Care collectie. Sterk vervuilde stukken van de stoel moeten nat worden gereinigd. Reinig het oppervlak met een schone doek en water met een interieurreiniger. Droog het oppervlak vervolgens af met een goed uitgespoelde en uitgewrongen doek. Is je stoel van hout? Zorg er dan voor dat u een geschikt product gebruikt om het hout te reinigen om erger te voorkomen. Wij raden de Wood Power Cleaner van Oranje Furniture Care producten sterk aan.
HAY Revolver bar stool high h76 black
De Revolver Barkruk van HAY is verkrijgbaar in lava red en meer verschillende kleuren. Deze comfortabele barkruk kan 360 geroteerd worden, hierdoor is het een perfecte kruk voor zowel in de kantine als aan de keukenbar. Note: deze barkruk heeft ook nog een fijne voetensteun! Het materiaal van deze barkruk is gemakkelijk schoon te maken met een sopje en een doekje. Ideaal voor als deze barkrukken worden geplaatst in een sportkantine, restaurant of café. De verschillende hoogtes van deze barkruk zorgen ervoor dat ook kinderen of ouderen gemakkelijk op deze hoge kruk kunnen zitten.

Leon Ransmeier

Leon Ransmeier Leon Ransmeier is een Amerikaanse industrieel ontwerper met zijn eigen praktijk in New York. Hij studeerde af aan de Rhode Island School of Design en zijn werk is opgenomen in de collectie van the San Fransisco Museum of Modern Art en the Corning Museum of Glas. Hij richt zich in zijn ontwerpen altijd op het praktische gebruik, omdat hij gelooft in ‘vormen volgen functie’. Zijn motto is: 'De enige...
Read more
HAY Revolver
Revolver barkruk High h76 lava red

€ 275,00