Specificaties
Breedte: 45,5
Collectie: Revolt
Designer: Friso Kramer
Diepte: 49,5
Hoogte: 81
Zithoogte: 5, 46

Onderhoud

HAY heeft comfortabele stoelen in de collectie van o.a. houten frames. Onderhoud is erg belangrijk om de stoel mooi te houden en de levensduur ervan te verlengen. Verwijder vlekken met een reinigingsdoekje en een gespecialiseerde reiniger uit de Oranje Furniture Care collectie. Sterk vervuilde stukken van de stoel moeten nat worden gereinigd. Reinig het oppervlak met een schone doek en water met een interieurreiniger. Droog het oppervlak vervolgens af met een goed uitgespoelde en uitgewrongen doek. Is je stoel van hout? Zorg er dan voor dat u een geschikt product gebruikt om het hout te reinigen om erger te voorkomen. Wij raden de Wood Power Cleaner van Oranje Furniture Care producten sterk aan.
HAY Revolt
De bekende Revolt stoel van ontwerper Friso Kramer uit de jaren vijftig voor is door HAY in samenwerking met Ahrend opnieuw uitgebracht. Er wordt gebruik gemaakt van een gebogen plaatstaalframe in plaats van een traditioneel buisframe. Het ergonomische ontwerp van de Revolt is dynamisch en flexibel en beweegt mee met de gebruiker en biedt actieve ondersteuning tijdens het werken, eten of werken.Dit product is milieuvriendelijk. De hele levenscyclus van het product en de gebruikte materialen voldoen aan hoge milieunormen.

Friso Kramer

Friso Kramer Friso Kramer werd in 1922 in Amsterdam geboren. Na zijn studie Interieurvormgeving aan de Hogeschool voor Toegepaste Kunsten in Amsterdam werkte hij van 1948-1963 als ontwerper bij De Cirkel, een fabrikant van stalen meubelen die in 1939. Later werd hij Art Director van de Ahrend Groep, een functie die hij bekleedde van 1971-1983. Opvallende ontwerpen zijn zijn twee betonnen banken met lage en hog...
Read more
HAY Revolt
Revolt stoel

€ 385,00