Specificaties
Breedte: 57
Collectie: Quilton
Designer: Doshi Levien
Diepte: 19
Hoogte: 49
Zithoogte: 41

Onderhoud

  • Gebruik een stomer om eventuele rimpels in de stof te verwijderen.
  • Dep gemorste vloeistoffen onmiddellijk op met een absorberende doek.
  • Vermijd het gebruik van geconcentreerde reinigingsmiddelen, bleekmiddel, ammonia, optische witmakers of zeep voor harde oppervlakken.
  • Bij wolstoffen, gebruik lauw water en een zachte doek om vlekken te verwijderen, vermijd hard wrijven.
  • Voor veloursstoffen, gebruik een licht vochtige doek in de richting van de pool om de kleur te herstellen, vermijd overmatig watergebruik.
  • Gebruik een geschikt leerreinigingsmiddel om vlekken uit leer te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Quilton is een modulaire bank dat is ontworpen als een 'gequilte landschapbank'. Het biedt een centrale plek om te leven, werken, sociaal bezig te zijn en te ontspannen. Met verschillende modules geeft de veelzijdige bank van Doshi Levien flexibiliteit en heeft het ruime afmetingen en gevormde vormen. Het bankstel is verkrijgbaar in verschillende bekledingsmogelijkheden, waaronder eenkleurig, tweekleurig of met een zwart contrasterend platform. De gedetailleerde, gequilte bekleding omsluit de zachtheid en volume van de zitkussens en zorgt voor uitzonderlijk comfort. Hulp nodig bij je keuze? Bezoek een van onze HAY winkels in Amsterdam of Rotterdam, waar je kunt proefzitten, hulp kunt krijgen bij het samenstellen van modules en de verschillende stoffen opties kunt bekijken.

Doshi Levien

Doshi Levien Doshi Levien is een ontwerpstudio in Londen, opgericht in 2000 door Nipa Doshi en Jonathan Levien. Doshi studeerde aan the National Institute of Design in India en de Schotse Levien leerde eerst verfijnde meubels maken en volgde daarna de studie Industrial Design. De combinatie van hun krachten is goud waard. Doshi richt zich op de visuele cultuur en het esthetische begrip van de wereld en de mate...
Lees meer
Quilton kussen

€ 210,00