Specificaties
Breedte: 59
Designer: HAY
Hoogte: 50
Kleurnaam: Olive
Length: 59
Materiaal: Katoen, Linen

Onderhoud

  • Dep gemorste vloeistoffen onmiddellijk op met een absorberende doek door voorzichtig naar het midden van de vlek te deppen.
  • Stofzuig het meubilair regelmatig met behulp van het meubelmondstuk om stof te verwijderen en pluisvorming te voorkomen.
  • Gebruik nooit geconcentreerde reinigingsmiddelen of bleekmiddel, ammoniak, optische witmakers of zeep bedoeld voor harde oppervlakken.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren. HAY gebruikt alleen stoffen van hoge kwaliteit, maar alle stoffen vervagen en naden verzwakken wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht of sterke hitte.
  • Vermijd onjuist gebruik, zoals zitten op de rugleuning of armleuningen, de stoelen op hun achterpoten laten rusten, je voeten op het meubilair plaatsen of erop staan.
  • Wees voorzichtig om de oppervlakte niet te krassen of te beschadigen met scherpe voorwerpen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Ontworpen om zowel te dienen als voetenbankje of extra zitplaats, is de multifunctionele Pouf geschikt voor gebruik met bijpassende HAY meubels of op zichzelf. Lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen, ideaal voor woonkamers, kinderkamers en gangen. Verkrijgbaar in verschillende stofferingen en kleuropties.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer

You may also like

-14%
Palissade Ottoman Voetenbank
€ 415,00 € 356,90
AAL 03
€ 415,00
-21%
Pouf Grey sprinkle
€ 279,00 € 220,41
-21%
Pouf Planar Sand
€ 239,00 € 188,81
-21%
Pouf Snug Olive
€ 279,00 € 220,41
Pouf Snug Olive
€ 279,00*

€ 220,41