Specificaties
Breedte: 13,5
Colour name product: Natural
Designer: Shane Schneck
Diepte: 13,5
Hoogte: 36
Kleurnaam: Natural
Materiaal: Oiled oak

Onderhoud

  • Sla nooit met harde of puntige voorwerpen op glas. Gebruik glas niet als snijplank.
  • Bij het schoonmaken van glas, gebruik een vochtige doek met een geschikt neutraal reinigingsmiddel of een mild glasreinigingsmiddel.
  • Veeg plastic af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en een neutraal reinigingsmiddel.
  • Vlekken op staal kunnen voorzichtig worden verwijderd met een minerale terpentine.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuursponsen, omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De Porter keukenrolhouder in oiled oak van HAY is multifunctioneel! Laat je de houder liever recht of buig je het bovenste stukje om Op deze manier 'sluit' je de keukenrol op. Verkrijgbaar in een naturel of gekleurde uitvoering.

Shane Schneck

Shane Schneck Shane Schneck is een Amerikaanse ontwerper, gevestigd in Zweden. Hij richtte in 2010 zijn Office for Design Studio op in Stockholm. Deze studio overbrugt de wereld van design en technologie in een verlangen om de industriestandaarden uit te dagen en nieuwe oplossingen voor het hedendaagse leven te ontdekken. Zijn producten bevatten vaak een verrassingselement, of zijn op de een of andere manier sp...
Lees meer
Porter keukenrolhouder oiled oak

€ 65,00