Specificaties
Breedte: 180
Designer: HAY
Kleurnaam: Cream
Length: 200
Materiaal: Katoen, Stainless steel

Onderhoud

  • Goede ventilatie is essentieel voor het onderhouden van badkamerproducten.
  • Droog de producten af met een schone doek na gebruik van de badkamer.
  • Was handdoeken en badmatten regelmatig en let hierbij goed op de wasvoorschiften.
  • Reinig spiegels met een zachte, pluisvrije doek of een microvezeldoekje. Gebruik een mild glasreinigingsmiddel of een mengsel van water en azijn om vlekken en vingerafdrukken te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Pivot Shower Curtain Blue
Het Pivot Douchegordijn heeft een opvallend ontwerp met gekleurde vlakken dat gedurfde kleurcombinaties verkent. Het gordijn is gemaakt van OEKO-TEX STANDARD 100 gecertificeerd katoen met een waterafstotende afwerking en voorzien van metalen ringen en gaten, wat het ophangen gemakkelijk maakt. Verkrijgbaar in twee unieke ontwerpen.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Pivot Shower Curtain Blue
Pivot Douchegordijn Cream

€ 79,00