Specificaties
Breedte: 162
Breedte: 0, 162
Collectie: Pier system
Designer: Ronan & Erwan Bouroullec
Diepte: 31.5
Diepte: 0, 5, 31, 31.5
Hoogte: 209
Hoogte: 209

Onderhoud

HAY heeft praktische plank en kastsystemen in collectie van gepoedercoat staal. Om dit materiaal schoon te maken heb je een doek of een zachte borstel nodig. Gebruik lauw water of een milde zeepoplossing om de oppervlakte van het product schoon te maken. Gebruik hiervoor nooit bijtende wasmiddelen. Maak het product, na het schoonmaken, nat met water en maak het daarna droog.
HAY Pier system
Pier System combinatie 1012, ontworpen door de Franse ontwerpers Ronan & Erwan Bouroullec, is een multifunctioneel opbergsysteem dat is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de eisen van een moderne levensstijl. De eenvoudige constructie biedt een flexibele oplossing voor het organiseren en opbergen van een veelheid aan items. Pier System is gemaakt van lichtgewicht aluminium en staal met een minimum aan onderdelen die nodig zijn om een compleet opbergsysteem te creëren, en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en setconfiguraties die met elkaar kunnen worden gecombineerd. Elementen die deel uitmaken van deze configuraties kunnen naar behoefte en wens worden verplaatst. Deze versie: Pier 1000 series.

Ronan & Erwan Bouroullec

Ronan & Erwan Bouroullec Ronan & Erwan Bouroullec zijn twee broers met een ontwerpstudio in Parijs. Voordat ze hun studio openden, studeerde Ronan aan de École Supérieure Des Arts Décoratifs in Parijs en Erwan aan de École Nationale Supérieure Des Arts in Cergy. In 1997 werden ze opgemerkt door Cappellini, wat hen hun eerste industriële ontwerpprojecten opleverden. Hun werk varieert van kleine objecten zoals sieraden,...
Read more
HAY Pier system
Pier system combinatie 1012 - 2 columns

€ 1.130,00