Specificaties
Breedte: 80
Collectie: Pier system
Designer: Ronan & Erwan Bouroullec
Diepte: 34
Hoogte: 209

Onderhoud

  • Veeg hout en gepoedercoat staal af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel. Verwijder zeepresten direct met een schone, droge doek.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Als het oppervlak gekrast is of er dof uitziet, gebruik dan een verzorgingsproduct dat speciaal geschikt is voor het desbetreffende materiaal.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren.
  • Stof het meubilair regelmatig af om het uiterlijk en de netheid te behouden.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Pier system combination 1000 - add on
Pier System combinatie 1000, ontworpen door de Franse ontwerpers Ronan & Erwan Bouroullec, is een multifunctioneel opbergsysteem dat is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de eisen van een moderne levensstijl. De eenvoudige constructie biedt een flexibele oplossing voor het organiseren en opbergen van een veelheid aan items. Pier System is gemaakt van lichtgewicht aluminium en staal met een minimum aan onderdelen die nodig zijn om een compleet opbergsysteem te creëren, en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en setconfiguraties die met elkaar kunnen worden gecombineerd. Elementen die deel uitmaken van deze configuraties kunnen naar behoefte en wens worden verplaatst. Deze versie: Pier 1000 series. Let op: deze add on versie is alleen te monteren met een reeds gekochte Pier system.

Ronan & Erwan Bouroullec

Ronan & Erwan Bouroullec Ronan en Erwan Bouroullec, twee broers uit Bretagne die in Parijs werken, vormen samen een krachtig ontwerpteam sinds 1998. Ronan studeerde af aan de École Supérieure des Arts Décoratifs in Parijs, terwijl Erwan zijn opleiding volgde aan de École Nationale Supérieure des Arts in Cergy. Samen hebben ze de ontwerpwereld veranderd en nieuwe ideeën over materialen en functies geïntroduceerd. Voor HAY ...
Lees meer
Pier system combination 1000 - add on
Pier system combinatie 1000 - add on

€ 730,00