Specificaties
Breedte: 52,5
Designer: Daniel Rybakken
Diepte: 50
Hoogte: 83
Zithoogte: 47

Onderhoud

  • Dep gemorste vloeistoffen op stof onmiddellijk op met een absorberende doek door voorzichtig naar het midden van de vlek te deppen.
  • Veeg hout en gepoedercoat staal af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel. Verwijder zeepresten direct met een schone, droge doek.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Als het oppervlak gekrast is of er dof uitziet, gebruik dan een verzorgingsproduct dat speciaal geschikt is voor hout.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren. HAY gebruikt alleen stoffen van hoge kwaliteit, maar alle stoffen vervagen en naden verzwakken wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht of sterke hitte.
  • Vermijd onjuist gebruik, zoals zitten op de rugleuning of armleuningen, de stoelen op hun achterpoten laten rusten, je voeten op het meubilair plaatsen of erop staan.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Petit standard
Op zoek naar stoelen voor in de eetkamer of woonkamer? De Petit Standard stoel is functioneel en elegant tegelijk. De hoge rugleuning en de gebogen zitting zorgen voor een groot comfort, terwijl de stijve buizen de kracht en het stapelvermogen van de stoel optimaliseren. Hierdoor zijn deze stapelbare stoelen van HAY ideaal voor thuis, op kantoor of in restaurants.

Daniel Rybakken

Daniel Rybakken Daniel Rybakken is een Noorse ontwerper die design studeerde aan de Oslo School of Architecture en de School of Arts & Crafts in Göteborg, Zweden, voordat hij daar in 2008 zijn eigen praktijk begon. Zijn werk valt altijd tussen kunst en design. Bij het ontwerpen richt hij zich altijd op de schoonheid en kracht van daglicht. Hij ontving talloze prijzen voor zijn werk, waaronder de Bruno Mathsso...
Lees meer
HAY Petit standard
Petit standard

€ 415,00