Specificaties
Breedte: 140
Designer: HAY
Diepte: 0
Length: 200
Maat: 140 x 200
Materiaal: Katoen, Wool

Onderhoud

  • Gebruik een stomer om eventuele rimpels in de stof te verwijderen.
  • Dep gemorste vloeistoffen onmiddellijk op met een absorberende doek.
  • Vermijd het gebruik van geconcentreerde reinigingsmiddelen, bleekmiddel, ammonia, optische witmakers of zeep voor harde oppervlakken.
  • Bij wolstoffen, gebruik lauw water en een zachte doek om vlekken te verwijderen, vermijd hard wrijven.
  • Voor veloursstoffen, gebruik een licht vochtige doek in de richting van de pool om de kleur te herstellen, vermijd overmatig watergebruik.
  • Gebruik een geschikt leerreinigingsmiddel om vlekken uit leer te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De Peas-collectie van HAY bestaat uit tapijten die in India zijn geweven. Ze maken gebruik van met de hand gerolde wollen bollen om een onregelmatig patroon te creëren, waardoor het tapijt een natuurlijk gevoel krijgt. Door kleine verschillen in textuur en kleur passen deze tapijten goed in verschillende kamers. Het ontwerp van de Peas-tapijten doet denken aan kleine kiezelstenen op de grond, maar heeft een eigen unieke structuur. De gekleurde wollen bollen hebben subtiele verschillen, waardoor de hele collectie een aparte en veelzijdige uitstraling heeft. Gemaakt van 100% zuivere scheerwol, zijn de Peas-tapijten ook nog eens stevig en duurzaam. Door hun mooie neutrale kleuren passen Peas-tapijten goed in allerlei ruimtes.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Peas vloerkleed 140 x 200 cream

€ 539,00