Specificaties
Breedte: 200
Designer: HAY
Diepte: 300
Length: 300
Maat: 200 x 300
Materiaal: Katoen, Wool

Onderhoud

HAY heeft prachtige stoffen in de collectie. Het is belangrijk de stoffen goed te verzorgen en onderhouden. Als stoffen niet goed onderhouden worden gaan vlekken er minder makkelijk uit en daarnaast slijt de stof sneller. Versleten stoffen kunnen ongezond stoffig klimaat binnen bevorderen en brandveiligheidsaspecten van de stoffen nemen af. Regelmatig onderhoud is daarom belangrijk om de levensduur van de producten te bevorderen. Wij adviseren de Royal Textile Care Kit XL uit de Oranje Furniture Care Collectie, hiermee krijgen stoffen de beste bescherming mogelijk.
Met het Peas Random vloerkleed in soft grey van HAY haal je niet alleen warmte, maar ook een flinke dosis sfeer in huis. Perfect voor in de woonkamer, naast je bed of in de hal. De kleine bolletjes wol creren een onregelmatige structuur en zorgen voor een zacht gevoel onder je voeten. Peas Random is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Het vloerkleed is geproduceerd in India.Het Peas Random design kleed is handgeweven in India en heeft net zoals zijn naamgenoot een mooi natuurlijk effect van kleine steentjes op de grond, maar onderscheidt zich door de oneven structuur. De gekleurde bollen wolvilt hebben lichte nuances die de collectie een unieke en veelzijdige uitdrukking geven. Het kleed is gemaakt van 100% zuiver scheerwol waardoor het Peas vloerkleed een grote duurzaamheid heeft. Het vloerkleed is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en door de mooie neutrale kleur past Peas buitengewoon goed in bijna iedere ruimte.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
Peas Random vloerkleed 200 x 300 soft grey

€ 1.199,00