Specificaties
Breedte: 59,5
Collectie: Pastis
Designer: Julien Renault
Diepte: 50
Hoogte: 80
Materiaal: Plywood
Zithoogte: 5, 45

Onderhoud

  • Dep gemorste vloeistoffen op stof onmiddellijk op met een absorberende doek door voorzichtig naar het midden van de vlek te deppen.
  • Veeg hout en gepoedercoat staal af met een schone doek die vochtig is gemaakt in water of in een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel. Verwijder zeepresten direct met een schone, droge doek.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads omdat ze het oppervlak kunnen krassen.
  • Als het oppervlak gekrast is of er dof uitziet, gebruik dan een verzorgingsproduct dat speciaal geschikt is voor hout.
  • Vermijd plaatsing van het meubilair in direct zonlicht of in de buurt van een sterke warmtebron om veranderingen te verminderen. Hout is een natuurlijk materiaal en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen en patineren. HAY gebruikt alleen stoffen van hoge kwaliteit, maar alle stoffen vervagen en naden verzwakken wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht of sterke hitte.
  • Vermijd onjuist gebruik, zoals zitten op de rugleuning of armleuningen, de stoelen op hun achterpoten laten rusten, je voeten op het meubilair plaatsen of erop staan.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Pastis chair
De Pastis Chair met armleuning is ontworpen voor HAY door de Franse ontwerper Julien Renault. De stoel is gebouwd op authenticiteit, kracht en hoogwaardig vakmanschap met de bedoeling een tijdloze stoel te creëren die decennialang meegaat. Pastis is een veelzijdige stoel die persoonlijkheid uitstraalt - om van het leven te genieten, te dineren, te socializen en een gevoel van warmte en vitaliteit in zijn omgeving te brengen. Pastis is verkrijgbaar in diverse gelakte houtsoorten en kleuren en is door zijn duurzaamheid en comfort geschikt voor vele binnenruimtes, van eetkamers en keukens in particuliere woningen tot cafés en andere openbare omgevingen.

Julien Renault

Julien Renault De Franse ontwerper Julien Renault groeide op in de buurt van Parijs voordat hij industriële vormgeving studeerde aan de ESAD Design & Art School in Reims, Frankrijk, en aan ECAL in Zwitserland. Deze twee verschillende opleidingen hebben zijn aanpak van zijn werk beïnvloed - een mix van objectieve en rationele methoden met artistieke vrijheid. Momenteel werkt hij vanuit zijn studio in Brussel....
Lees meer
HAY Pastis armchair
Pastis stoel met armleuning

€ 415,00