Specificaties
Breedte: 11
Designer: Jonas Trampedach & Viola Heyn-Johnson
Diameter: 11
Diepte: 11
Dimbaar: Ja
Hoogte: 24
IP Nummer: 20
Kleurnaam: White
Koord lengte: 200 CM
Lamp: Geïntegreerde LED
Lichtbron: Geïntegreerde LED, 5W
Materiaal: Glas

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAYês Parade tafellamp 240 shell white, ontworpen door het Deense ontwerpers koppel Viola Heyn-Johnsen en Jonas Trampedach, is ontstaan door de wens om een sfeervolle lichtbron met een sculpturale kwaliteit te creïren. De lamp bestaat uit een vierkante voet en een gewelfde bovenkant van gekleurd glas. De geometrische vorm zorgt ervoor dat de uitdrukking verandert, afhankelijk van de hoek waarin de lamp wordt gedraaid. De op maat gemaakte, ge´ntegreerde LED-lichtbron, die indien nodig kan worden vervangen, heeft een in-line dimmer waarmee de lichtopbrengst op verschillende instellingen kan worden ingesteld.

Jonas Trampedach & Viola Heyn-Johnson

Jonas Trampedach & Viola Heyn-Johnson De Deense ontwerpers Viola Heyn-Johnson en Jonas Trampedach zijn getrouwd en delen hun passie voor materialen, objecten en vakmanschap. Ze werken al jaren apart voor verschillende internationale opdrachtgevers, maar bundelen nu hun krachten. Viola heeft een master in visuele communicatie en heeft gewerkt in grafisch ontwerp, styling, kunstontwerp en productontwikkeling. Jonas is afgestudeerd aan t...
Lees meer
Parade tafellamp 240 shell white

€ 235,00