Specificaties
Breedte: 11
Designer: Jonas Trampedach & Viola Heyn-Johnson
Diameter: 11
Diepte: 11
Dimbaar: Ja
Glazen bol: Geïntegreerde LED
Hoogte: 16
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Shell white
Koord lengte: 200 CM
Lichtbron: Geïntegreerde LED, 5W
Materiaal: Glas

Onderhoud

LED's kunnen veel langer meegaan dan hun gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Deze duur hangt namelijk sterk af van het onderhoud. Hier zijn enkele tips om je LED in goede conditie te houden.

Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding.
In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten.

Regelmatig schoonmaken
LED's vereisen regelmatig onderhoud. Gebreken kunnen namelijk ontstaan door intern en extern stof en vuil, maak daarom regelmatig je LED goed schoon. 

Vermijd extreme vochtigheid en warme temperaturen.
De levensduur van LED-lampen wordt sterk beïnvloed door de omgevingstemperatuur. De werkingsduur van lampen zal worden verminderd als de omgeving te warm of te vochtig is, omdat dit de elektronische componenten binnenin zal beschadigen.
HAYês Parade tafellamp 160 shell white, ontworpen door het Deense ontwerpers koppel Viola Heyn-Johnsen en Jonas Trampedach, is ontstaan door de wens om een sfeervolle lichtbron met een sculpturale kwaliteit te creïren. De lamp bestaat uit een vierkante voet en een gewelfde bovenkant van gekleurd glas. De geometrische vorm zorgt ervoor dat de uitdrukking verandert, afhankelijk van de hoek waarin de lamp wordt gedraaid. De op maat gemaakte, ge´ntegreerde LED-lichtbron, die indien nodig kan worden vervangen, heeft een in-line dimmer waarmee de lichtopbrengst op verschillende instellingen kan worden ingesteld.

Jonas Trampedach & Viola Heyn-Johnson

Jonas Trampedach & Viola Heyn-Johnson De Deense ontwerpers Viola Heyn-Johnson en Jonas Trampedach zijn getrouwd en delen hun passie voor materialen, objecten en vakmanschap. Ze werken al jaren apart voor verschillende internationale opdrachtgevers, maar bundelen nu hun krachten. Viola heeft een master in visuele communicatie en heeft gewerkt in grafisch ontwerp, styling, kunstontwerp en productontwikkeling. Jonas is afgestudeerd aan t...
Read more
Parade tafellamp 160 shell white

€ 195,00