Specificaties
Breedte: 36
Designer: Bertjan Pot
Diepte: 36
Dimbaar: Nee
Hoogte: 74
IP Nummer: 20
Kleurnaam: White
Koord lengte: 250 CM
Lamp: Exclusief
Lichtbron: LED E27
Materiaal: Gerecyclede PET-flessen

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Mags
Paper Cube Vloerlamp, ontworpen door Bertjan Pot, is een serie elegante en functionele kubusvormige lampen. Paper Cube is ge´nspireerd op de mechanica van het maken van gevouwen papieren ornamenten en heeft een flat-pack ontwerp dat eenvoudig in elkaar te zetten is. De lamp is gemaakt van sterk Japans papier, gemaakt van gerecyclede PET-flessen, en heeft FSC-gecertificeerde beukenhouten poten. De doorschijnende kap creïert een zachte sfeervolle gloed. De lampen zijn verkrijgbaar in tafel- en vloerlampversies met een snoer en een fitting. Het strakke design en het warme, sfeervolle licht van Paper Cube maken de lamp geschikt voor diverse ruimtes thuis, maar ook voor restaurants, caf_s en andere openbare ruimtes. Deze versie: vloerlamp.

Bertjan Pot

Bertjan Pot De Nederlandse ontwerper Bertjan Pot studeerde af aan de afdeling Man and Identity van de Design Academy Eindhoven. Hij werkt nu vanuit zijn studio in Rotterdam, waar hij meubels, interieurs en accessoires ontwerpt. Zijn werk weerspiegelt zijn nieuwsgierigheid naar materialen en onderzoek naar productiemethoden. Bij alles wat hij maakt, voelt Pot zich aangetrokken tot het idee om producten te make...
Lees meer
HAY Paper cube floor lamp white
Paper Cube Vloerlamp
€ 195,00*

€ 167,70