Specificaties
Breedte: 21,5
Designer: Bertjan Pot
Diepte: 21,5
Dimbaar: Nee
Glazen bol: Exclusief
Hoogte: 30,5
IP Nummer: 20
Kleurnaam: White
Koord lengte: 240 CM
Lichtbron: LED E14
Materiaal: Gerecyclede PET-flessen

Care & Maintenance

LED's kunnen veel langer meegaan dan hun gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Deze duur hangt namelijk sterk af van het onderhoud. Hier zijn enkele tips om je LED in goede conditie te houden.

Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding.
In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten.

Regelmatig schoonmaken
LED's vereisen regelmatig onderhoud. Gebreken kunnen namelijk ontstaan door intern en extern stof en vuil, maak daarom regelmatig je LED goed schoon. 

Vermijd extreme vochtigheid en warme temperaturen.
De levensduur van LED-lampen wordt sterk beïnvloed door de omgevingstemperatuur. De werkingsduur van lampen zal worden verminderd als de omgeving te warm of te vochtig is, omdat dit de elektronische componenten binnenin zal beschadigen.
Paper Cube tafellamp, ontworpen door Bertjan Pot, is een serie elegante en functionele kubusvormige lampen. Paper Cube is ge´nspireerd op de mechanica van het maken van gevouwen papieren ornamenten en heeft een flat-pack ontwerp dat eenvoudig in elkaar te zetten is. De lamp is gemaakt van sterk Japans papier, gemaakt van gerecyclede PET-flessen, en heeft FSC-gecertificeerde beukenhouten poten. De doorschijnende kap creïert een zachte sfeervolle gloed. De lampen zijn verkrijgbaar in tafel- en vloerlampversies met een snoer en een fitting. Het strakke design en het warme, sfeervolle licht van Paper Cube maken de lamp geschikt voor diverse ruimtes thuis, maar ook voor restaurants, caf_s en andere openbare ruimtes. Deze versie: tafellamp.
Paper cube tafellamp

€ 105,00