Specificaties
Breedte: 35
Designer: Naoto Fukasawa, Studio 0405
Diameter: 35
Diepte: 35
Dimbaar: Ja
Hoogte: 14,5
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Soft black
Koord lengte: 400 CM
Lamp: Exclusief
Lichtbron: 2 X LED E14
Materiaal: PMMA, Staal

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Een opwindende samenwerking met de Japanse ontwerper Naoto Fukasawa, de Pao Steel Hanglamp is vernoemd naar de zachte, gloeiende vorm van traditionele Mongoolse Pao-tenten. Door de esthetiek bescheiden en eenvoudig te houden, creëert Fukasawa een prachtig alledaags object dat in harmonie is met zijn omgeving. De lichtbron is verborgen binnen de kap, wat resulteert in een schoon en eenvoudig ontwerp zonder visuele onderbrekingen. De kappen van de hanger zijn vervaardigd uit staal met een hoogglans afwerking en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Hun functionaliteit en doelbewuste eenvoud maken ze geschikt voor een breed scala aan ruimtes en toepassingen in zowel huiselijke als zakelijke omgevingen.

Naoto Fukusawa

Naoto Fukusawa Naoto Fukasawa is een Japanse industrieel ontwerper die werkzaam is op het gebied van product- en meubeldesign. In 2003 richtte hij zijn eigen studio op. Zijn ontwerpen staan bekend om hun vermogen de ware essentie van een object te benaderen en over te brengen. Fukasawa werkt nog altijd graag met jonge ontwerpers en geeft momenteel lezingen op verschillende instituten. Hij heeft gewerkt aan produ...
Lees meer
Pao Steel Hanglamp 350 Soft black

€ 259,00