Specificaties
Breedte: 23
Designer: Naoto Fukasawa
Diepte: 23
Dimbaar: Ja
Glazen bol: Geïntegreerde LED
Hoogte: 23
IP Nummer: 44
Lichtbron: LED G4

Onderhoud

LED's kunnen veel langer meegaan dan hun gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Deze duur hangt namelijk sterk af van het onderhoud. Hier zijn enkele tips om je LED in goede conditie te houden.

Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding.
In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten.

Regelmatig schoonmaken
LED's vereisen regelmatig onderhoud. Gebreken kunnen namelijk ontstaan door intern en extern stof en vuil, maak daarom regelmatig je LED goed schoon. 

Vermijd extreme vochtigheid en warme temperaturen.
De levensduur van LED-lampen wordt sterk beïnvloed door de omgevingstemperatuur. De werkingsduur van lampen zal worden verminderd als de omgeving te warm of te vochtig is, omdat dit de elektronische componenten binnenin zal beschadigen.
Pao is geïnspireerd op de stijl van Fukasawa's prachtige eenvoud om een alledaags product te creëren met ontwerpprincipes uit de natuur. Pao is vernoemd naar de zachte, vloeiende vorm van traditionele Mongoolse Pao-tenten. Hij harmoniseert het ontwerp met de omgeving door de esthetiek ingetogen en eenvoudig te houden. De lamp kan worden meegenomen naar de tuin en andere buitenruimtes, of naar andere kamers in huis dankzij het draagbare, op batterijen werkende ontwerp. Er zijn verschillende kleurmogelijkheden voor de Pao.

Naoto Fukusawa

Naoto Fukusawa Naoto Fukasawa is een Japanse industrieel ontwerper die werkzaam is op het gebied van product- en meubeldesign. In 2003 richtte hij zijn eigen studio op. Zijn ontwerpen staan bekend om hun vermogen de ware essentie van een object te benaderen en over te brengen. Fukasawa werkt nog altijd graag met jonge ontwerpers en geeft momenteel lezingen op verschillende instituten. Hij heeft gewerkt aan produ...
Read more
Pao portable lamp cream white

€ 149,00