Specificaties
Breedte: 23
Designer: Naoto Fukasawa, Studio 0405
Diepte: 23
Dimbaar: Ja
Glazen bol: Geïntegreerde LED
Hoogte: 23
IP Nummer: 44
Lichtbron: LED G4

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Pao portable lamp cool grey
Pao is geïnspireerd op de stijl van Fukasawa's prachtige eenvoud om een alledaags product te creëren met ontwerpprincipes uit de natuur. Pao is vernoemd naar de zachte, vloeiende vorm van traditionele Mongoolse Pao-tenten. Hij harmoniseert het ontwerp met de omgeving door de esthetiek ingetogen en eenvoudig te houden. De lamp kan worden meegenomen naar de tuin en andere buitenruimtes, of naar andere kamers in huis dankzij het draagbare, op batterijen werkende ontwerp. Er zijn verschillende kleurmogelijkheden voor de Pao.
HAY Pao portable lamp cool grey
Pao portable lamp cool grey
€ 149,00*

€ 131,12