Specificaties
Breedte: 47
Collectie: Pao
Designer: Naoto Fukasawa
Diameter: 47
Dimbaar: Nee
Hoogte: 120
IP Nummer: 20
Kleurnaam: White Opal Glass
Koord lengte: 270 CM
Lamp: 2 X LED E27
Length: 47
Lichtbron: 2 X LED E27
Materiaal: Glas

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De Pao Glass Vloerlamp is een bijzondere samenwerking met de Japanse ontwerper Naoto Fukasawa. Geïnspireerd door de vorm van traditionele Mongoolse Pao-tenten, heeft de lamp een eenvoudig en bescheiden ontwerp. Het bestaat uit een zware stalen voet, een slanke standaard en een opvallende kap van opaalglas. De lamp heeft een ingebouwde LED-verlichting met een dimmer, waardoor je de lichtintensiteit kunt aanpassen voor een warme gloed. Door zijn functionaliteit en eenvoud past de lamp goed in diverse ruimtes, zowel thuis als op kantoor.

Naoto Fukusawa

Naoto Fukusawa Naoto Fukasawa is een Japanse industrieel ontwerper die werkzaam is op het gebied van product- en meubeldesign. In 2003 richtte hij zijn eigen studio op. Zijn ontwerpen staan bekend om hun vermogen de ware essentie van een object te benaderen en over te brengen. Fukasawa werkt nog altijd graag met jonge ontwerpers en geeft momenteel lezingen op verschillende instituten. Hij heeft gewerkt aan produ...
Lees meer
Pao Glass Vloerlamp White

€ 689,00