Specificaties
Breedte: 35
Designer: Naoto Fukasawa, Studio 0405
Diameter: 35
Diepte: 35
Dimbaar: Ja
Glazen bol: Geïntegreerde LED
Hoogte: 30,5
IP Nummer: 20
Koord lengte: 200 CM
Lichtbron: geïntegreerde LED, 11W
Materiaal: Aluminium, Opaal glas

Care & Maintenance

LED's kunnen veel langer meegaan dan hun gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Deze duur hangt namelijk sterk af van het onderhoud. Hier zijn enkele tips om je LED in goede conditie te houden.

Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding.
In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten.

Regelmatig schoonmaken
LED's vereisen regelmatig onderhoud. Gebreken kunnen namelijk ontstaan door intern en extern stof en vuil, maak daarom regelmatig je LED goed schoon. 

Vermijd extreme vochtigheid en warme temperaturen.
De levensduur van LED-lampen wordt sterk beïnvloed door de omgevingstemperatuur. De werkingsduur van lampen zal worden verminderd als de omgeving te warm of te vochtig is, omdat dit de elektronische componenten binnenin zal beschadigen.
HAY Pao glass table lamp 350 white
De Pao Glass Table Lamp 350 white zorgt voor een sfeervolle verlichting in jouw woonkamer of slaapkamer. De Pao-lampencollectie van HAY is een spannende samenwerking met de gevestigde Japanse ontwerper Naoto Fukasawa. Pao is vernoemd naar de zachte, gloeiende vorm van traditionele Mongoolse Pao-tenten.¾ Door de esthetiek bescheiden en eenvoudig te houden, brengt¾deze glazen tafellamp het ontwerp in harmonie met zijn omgeving en versterkt hij zijn primaire bedoeling om de sfeer aangenaam en comfortabel te maken. Voor de kleine tafellamp heeft Naoto Fukasawa een manier ontwikkeld om de op maat gemaakte LED-lichtbron aan het zicht te onttrekken om zo de lamp een zuivere, ononderbroken visuele identiteit te geven. Zowel de voet als de kap van de Japanse tafellamp zijn gemaakt van opaalglas en bieden¾zowel functionaliteit¾als bewuste eenvoud van het ontwerp._Let op: De Pao Glass Table lamp altijd aan de base optillen en nooit aan de kap.
HAY Pao glass table lamp 350 white
Pao glass tafellamp 350

€ 539,00