Specificaties
Breedte: 35
Designer: Naoto Fukasawa
Diameter: 35
Diepte: 35
Dimbaar: Ja
Glazen bol: Geïntegreerde LED
Hoogte: 14,5
IP Nummer: 20
Koord lengte: 400 CM
Lichtbron: geïntegreerde LED, 10W
Materiaal: Aluminium, Opaal glas

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
De Pao Glass Hanglamp 350 white zorgt voor een sfeervolle verlichting in jouw woonkamer, keuken of slaapkamer. De Pao-lampencollectie van HAY is een spannende samenwerking met de gevestigde Japanse ontwerper Naoto Fukasawa. Pao is vernoemd naar de zachte, gloeiende vorm van traditionele Mongoolse Pao-tenten. Door de esthetiek bescheiden en eenvoudig te houden, brengt deze witte hanglamp voor boven de eettafel het ontwerp in harmonie met zijn omgeving en versterkt hij zijn primaire bedoeling om de sfeer aangenaam en comfortabel te maken. Voor deze hanglamp van glas heeft Fukasawa een op maat gemaakte LED-lichtbron en diffusor ontwikkeld, die is genesteld in de opaalglazen kap, die een functionele lichtopbrengst biedt en toch een warme, huiselijke gloed mogelijk maakt. De functionaliteit en de bewuste eenvoud van het ontwerp maken het geschikt voor een breed scala aan ruimtes en voor gebruik in huiselijke en zakelijke omgevingen. De kap van de Japanse glazen lamp is gemaakt van opaalglas en biedt zowel functionaliteit als bewuste eenvoud van het ontwerp.
Pao glass hanglamp 350

€ 455,00