Specificaties
Breedte: 35
Designer: Naoto Fukasawa
Diameter: 35
Diepte: 35
Dimbaar: Ja
Glazen bol: Geïntegreerde LED
Hoogte: 14,5
IP Nummer: 20
Koord lengte: 400 CM
Lichtbron: geïntegreerde LED, 10W
Materiaal: Aluminium, Opaal glas

Onderhoud

LED's kunnen veel langer meegaan dan hun gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Deze duur hangt namelijk sterk af van het onderhoud. Hier zijn enkele tips om je LED in goede conditie te houden.

Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding.
In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten.

Regelmatig schoonmaken
LED's vereisen regelmatig onderhoud. Gebreken kunnen namelijk ontstaan door intern en extern stof en vuil, maak daarom regelmatig je LED goed schoon. 

Vermijd extreme vochtigheid en warme temperaturen.
De levensduur van LED-lampen wordt sterk beïnvloed door de omgevingstemperatuur. De werkingsduur van lampen zal worden verminderd als de omgeving te warm of te vochtig is, omdat dit de elektronische componenten binnenin zal beschadigen.
De Pao Glass Hanglamp 350 white zorgt voor een sfeervolle verlichting in jouw woonkamer, keuken of slaapkamer. De Pao-lampencollectie van HAY is een spannende samenwerking met de gevestigde Japanse ontwerper Naoto Fukasawa. Pao is vernoemd naar de zachte, gloeiende vorm van traditionele Mongoolse Pao-tenten. Door de esthetiek bescheiden en eenvoudig te houden, brengt deze witte hanglamp voor boven de eettafel het ontwerp in harmonie met zijn omgeving en versterkt hij zijn primaire bedoeling om de sfeer aangenaam en comfortabel te maken. Voor deze hanglamp van glas heeft Fukasawa een op maat gemaakte LED-lichtbron en diffusor ontwikkeld, die is genesteld in de opaalglazen kap, die een functionele lichtopbrengst biedt en toch een warme, huiselijke gloed mogelijk maakt. De functionaliteit en de bewuste eenvoud van het ontwerp maken het geschikt voor een breed scala aan ruimtes en voor gebruik in huiselijke en zakelijke omgevingen. De kap van de Japanse glazen lamp is gemaakt van opaalglas en biedt zowel functionaliteit als bewuste eenvoud van het ontwerp.
Pao glass hanglamp 350

€ 455,00