Specificaties
Breedte: 23
Designer: Naoto Fukasawa, Studio 0405
Diepte: 23
Dimbaar: Ja
Hoogte: 23
IP Nummer: 44
Lamp: Geïntegreerde LED
Lichtbron: LED G4

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Pao portable lamp cool grey
De Pao Draagbare Lamp is een opwindende samenwerking met ontwerper Naoto Fukasawa, geïnspireerd door de zachte gloed van Mongoolse Pao-tenten. Het eenvoudige ontwerp past goed in elke omgeving. Gemaakt van duurzaam polycarbonaat met een gladde, glanzende afwerking, herbergt de lamp de lichtbron binnenin de kap. Met zacht diffuus licht en een warme gloed is deze compacte, op batterijen werkende lamp gemakkelijk te verplaatsen in huis of mee te nemen naar de tuin. Beschikbaar in vier verschillende kleuren.

Naoto Fukusawa

Naoto Fukusawa Naoto Fukasawa is een Japanse industrieel ontwerper die werkzaam is op het gebied van product- en meubeldesign. In 2003 richtte hij zijn eigen studio op. Zijn ontwerpen staan bekend om hun vermogen de ware essentie van een object te benaderen en over te brengen. Fukasawa werkt nog altijd graag met jonge ontwerpers en geeft momenteel lezingen op verschillende instituten. Hij heeft gewerkt aan produ...
Lees meer
HAY Pao portable lamp cool grey
Pao Draagbare Lamp Cool grey

€ 149,00