Specificaties
Breedte: 37
Breedte: 37
Collectie: Palissade
Designer: Ronan & Erwan Bouroullec
Diepte: 37
Diepte: 37
Hoogte: 3
Hoogte: 3

Onderhoud

  • Veeg tuinmeubelen af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg meubels af wanneer ze nat zijn na regen of sneeuwval om oppervlaktebeschadiging te voorkomen.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads om krassen te voorkomen.
  • Bewaar meubels tijdens de winter op een droge, geventileerde plaats om ze te beschermen tegen weersinvloeden, krassen en stoten.
  • Reinig vogeluitwerpselen direct om corrosie of vlekken te voorkomen.
  • Ambachtelijke producten kunnen kleine vlekjes of onvolkomenheden hebben die de kwaliteit of functionaliteit niet beïnvloeden.
  • Plaatsing direct aan de kust kan leiden tot corrosie.
  • Kleine krassen of beschadigingen aan tuinmeubelen met een poedercoating kunnen leiden tot corrosie. Gebruik een speciale reparatielak die verkrijgbaar is bij een van onze winkels.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Combineer jouw Palissade meubels met deze prachtige en comfortabele Palissade tuinkussens voor extra zitcomfort! Palissade is een uitgebreide tuinmeubelcollectie ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. De serie omvat verschillende hoge en lage stoelen, banken, tafels, krukken en ligstoelen. De Palissade kussens, die extra comfort en functionaliteit toevoegen aan de collectie, zijn speciaal gevormd om precies op de zittingen te passen. Ze hebben een anti-slip onderkant en worden aan de boven- en onderkant met klittenband vastgemaakt. De loungesetkussens zijn gemaakt van stof met een tefloncoating voor een waterafstotende afwerking. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen het hele jaar door worden gebruikt.

Ronan & Erwan Bouroullec

Ronan & Erwan Bouroullec Ronan en Erwan Bouroullec, twee broers uit Bretagne die in Parijs werken, vormen samen een krachtig ontwerpteam sinds 1998. Ronan studeerde af aan de École Supérieure des Arts Décoratifs in Parijs, terwijl Erwan zijn opleiding volgde aan de École Nationale Supérieure des Arts in Cergy. Samen hebben ze de ontwerpwereld veranderd en nieuwe ideeën over materialen en functies geïntroduceerd. Voor HAY ...
Lees meer

You may also like

-20%
Palissade Barkruk
€ 385,00 € 308,00