Specificaties
Breedte: 146
Collectie: Palissade
Designer: Ronan & Erwan Bouroullec
Diepte: 81
Hoogte: 80
Materiaal: Powder coated steel
Zithoogte: 45

Onderhoud

  • Veeg tuinmeubelen af met een schone, vochtige doek of gebruik een oplossing van water en neutraal reinigingsmiddel.
  • Veeg meubels af wanneer ze nat zijn na regen of sneeuwval om oppervlaktebeschadiging te voorkomen.
  • Gebruik geen schuurcrème of schuurpads om krassen te voorkomen.
  • Bewaar meubels tijdens de winter op een droge, geventileerde plaats om ze te beschermen tegen weersinvloeden, krassen en stoten.
  • Reinig vogeluitwerpselen direct om corrosie of vlekken te voorkomen.
  • Ambachtelijke producten kunnen kleine vlekjes of onvolkomenheden hebben die de kwaliteit of functionaliteit niet beïnvloeden.
  • Plaatsing direct aan de kust kan leiden tot corrosie.
  • Kleine krassen of beschadigingen aan tuinmeubelen met een poedercoating kunnen leiden tot corrosie. Gebruik een speciale reparatielak die verkrijgbaar is bij een van onze winkels.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Palissade family
Palissade Park Eetkamerbank Out Add-on Not Freestanding maakt deel uit van de uitgebreide Palissade tuinmeubelcollectie. Deze meubelserie is ontworpen voor HAY door Ronan en Erwan Bouroullec. De Palissade Park Eetkamerbank is een modulaire bank die speciaal is ontworpen voor gebruik buitenshuis. Deze combinatie bestaat uit twee banken die naar buiten gericht zijn, wat een startpunt biedt voor het creëren van verschillende opstellingen. Houd er rekening mee dat ze alleen als een verbonden paar (of meer) kunnen worden gebruikt en niet als losstaande items op zichzelf. Op zoek naar ultiem zitcomfort? De Palissade-serie biedt ook bijpassende zitkussens voor bijna elke stoel of bank.

Ronan & Erwan Bouroullec

Ronan & Erwan Bouroullec Ronan en Erwan Bouroullec, twee broers uit Bretagne die in Parijs werken, vormen samen een krachtig ontwerpteam sinds 1998. Ronan studeerde af aan de École Supérieure des Arts Décoratifs in Parijs, terwijl Erwan zijn opleiding volgde aan de École Nationale Supérieure des Arts in Cergy. Samen hebben ze de ontwerpwereld veranderd en nieuwe ideeën over materialen en functies geïntroduceerd. Voor HAY ...
Lees meer
Palissade Park Dining Bench Out Add-on Not Freestanding
Palissade Park Eetkamerbank Out Add-on Not Freestanding

€ 1.099,00