Specificaties
Breedte: 70
Designer: HAY
Kleurnaam: Soft pink
Length: 60
Materiaal: Oeko-tex cotton

Onderhoud

  • Gebruik een stomer om eventuele rimpels in de stof te verwijderen.
  • Dep gemorste vloeistoffen onmiddellijk op met een absorberende doek.
  • Vermijd het gebruik van geconcentreerde reinigingsmiddelen, bleekmiddel, ammonia, optische witmakers of zeep voor harde oppervlakken.
  • Bij wolstoffen, gebruik lauw water en een zachte doek om vlekken te verwijderen, vermijd hard wrijven.
  • Voor veloursstoffen, gebruik een licht vochtige doek in de richting van de pool om de kleur te herstellen, vermijd overmatig watergebruik.
  • Gebruik een geschikt leerreinigingsmiddel om vlekken uit leer te verwijderen.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Outline pillow case 70 x 60 vivid blue
De Outline kussensloop is gemaakt van OEKO-TEX®-gecertificeerd biologisch katoen met een hoog aantal draden voor een zijdeachtig, luxer gevoel en biedt uitzonderlijk comfort en zachtheid, terwijl de gedurfde kleuren en elegante contrasterende afwerking de esthetiek van de slaapkamer naar een hoger niveau tillen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Lees meer
Outline pillow case 70 x 60 vivid blue
Outline kussensloop 70 x 60 soft pink

€ 29,00