Specificaties
Breedte: 140
Designer: HAY
Kleurnaam: Emerald green
Length: 200
Materiaal: Oeko-tex cotton

Care & Maintenance

HAY heeft prachtige stoffen in de collectie. Het is belangrijk de stoffen goed te verzorgen en onderhouden. Als stoffen niet goed onderhouden worden gaan vlekken er minder makkelijk uit en daarnaast slijt de stof sneller. Versleten stoffen kunnen ongezond stoffig klimaat binnen bevorderen en brandveiligheidsaspecten van de stoffen nemen af. Regelmatig onderhoud is daarom belangrijk om de levensduur van de producten te bevorderen. Wij adviseren de Royal Textile Care Kit XL uit de Oranje Furniture Care Collectie, hiermee krijgen stoffen de beste bescherming mogelijk.
HAY Outline family
Het Outline dekbedovertrek is gemaakt van OEKO-TEX®-gecertificeerd biologisch katoen met een hoog aantal draden voor een zijdeachtig, luxer gevoel en biedt uitzonderlijk comfort en zachtheid, terwijl de gedurfde kleuren en elegante contrasterende randen de esthetiek van de slaapkamer naar een hoger niveau tillen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

HAY

HAY HAY werd in 2002 opgericht door Mette en Rolf Hay met de ambitie om eigentijds meubilair te creëren dat voldoet aan de behoeften van het moderne leven. Vandaag de dag blijft dit fundamentele doel hun missie: ''door onze toewijding aan het ontwerp en de productie van meubels, verlichting en accessoires met een internationale uitstraling, streven we ernaar om goed design toegankelijk te maken voor e...
Read more
HAY Outline family
Outline dekbedovertrek 140 x 200 emerald green

€ 115,00