Specificaties
Breedte: 11
Designer: SmithMatthias
Diepte: 22
Dimbaar: Nee
Glazen bol: Geïntegreerde LED
Hoogte: 14
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Warm white
Koord lengte: 200 CM
Lichtbron: LED E14
Materiaal: Aluminium

Onderhoud

LED's kunnen veel langer meegaan dan hun gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Deze duur hangt namelijk sterk af van het onderhoud. Hier zijn enkele tips om je LED in goede conditie te houden.

Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding.
In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten.

Regelmatig schoonmaken
LED's vereisen regelmatig onderhoud. Gebreken kunnen namelijk ontstaan door intern en extern stof en vuil, maak daarom regelmatig je LED goed schoon. 

Vermijd extreme vochtigheid en warme temperaturen.
De levensduur van LED-lampen wordt sterk beïnvloed door de omgevingstemperatuur. De werkingsduur van lampen zal worden verminderd als de omgeving te warm of te vochtig is, omdat dit de elektronische componenten binnenin zal beschadigen.
HAY Noc clamp family
De Noc Wall Wandlamp in off white van HAY is ontworpen door Jack Smith en Gemma Matthias. Het zijn daarmee echte design wandlampen. Gebruik de Noc Wall als lamp naast het bed of als sfeerverlichting in de woonkamer. Deze aluminium wandlamp is verkrijgbaar in het grijs, wit en rood. Deze muurlamp zorgt voor de perfecte wandverlichting en wordt geleverd met een LED bulb en 2 meter snoer.

SmithMatthias

SmithMatthias SmithMatthias is een ontwerpstudio, gevestigd in Londen en opgericht door Jack Smith en Gemma Matthias. Na voor verschillende architecten en ontwerpbureaus te hebben gewerkt, combineerden Jack en Gemma hun kennis van productie en passie voor duurzame producten. De multidisciplinaire ontwerpstudio gaat nauwkeurig en bedachtzaam te werk om producten te creëren die voor impact zorgen. Ze hopen een po...
Read more
HAY Noc wall off white
Noc wandlamp off white

€ 205,00