Specificaties
Breedte: 11
Designer: SmithMatthias
Diepte: 22
Dimbaar: Nee
Hoogte: 14
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Warm white
Koord lengte: 200 CM
Lamp: Geïntegreerde LED
Lichtbron: LED E14
Materiaal: Aluminium

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
HAY Noc clamp family
De Noc Wall Wandlamp in off white van HAY is ontworpen door Jack Smith en Gemma Matthias. Het zijn daarmee echte design wandlampen. Gebruik de Noc Wall als lamp naast het bed of als sfeerverlichting in de woonkamer. Deze aluminium wandlamp is verkrijgbaar in het grijs, wit en rood. Deze muurlamp zorgt voor de perfecte wandverlichting en wordt geleverd met een LED bulb en 2 meter snoer.

SmithMatthias

SmithMatthias SmithMatthias is een ontwerpstudio, gevestigd in Londen en opgericht door Jack Smith en Gemma Matthias. Na voor verschillende architecten en ontwerpbureaus te hebben gewerkt, combineerden Jack en Gemma hun kennis van productie en passie voor duurzame producten. De multidisciplinaire ontwerpstudio gaat nauwkeurig en bedachtzaam te werk om producten te creëren die voor impact zorgen. Ze hopen een po...
Lees meer
HAY Noc wall off white
Noc wandlamp off white
€ 205,00*

€ 180,40