Specificaties
Breedte: 11,8
Designer: SmithMatthias
Diepte: 22
Dimbaar: Nee
Hoogte: 14
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Dark grey
Lamp: Exclusief, Geïntegreerde LED
Lichtbron: LED E14
Materiaal: Aluminium

Onderhoud

  • Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding. In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten
  • Voor lampen gemaakt van katoen, wol of nylon, gebruik geen natte of vochtige doeken om de kap schoon te maken en te onderhouden. Gebruik in plaats daarvan een droge, pluisvrije doek of stofdoek om vuil te verwijderen.
  • Voor lampen gemaakt van aluminium, staal, ABS, polypropyleen, polycarbonaat of acryl, gebruik geen alcohol of andere oplosmiddelen om het product schoon te maken en vermijd het gebruik van schurende of ruwe sponzen. Het product kan worden gereinigd met een zachte vochtige doek en mild reinigingsmiddel, of een droge microvezeldoek.
  • Zorg ervoor dat de stroomtoevoer is UITGESCHAKELD voordat u het product schoonmaakt.
  • Deze informatie is een algemene richtlijn. Neem contact op met onze klantenservice of een van onze winkels voor specifieke onderhoudsinstructies.
Noc Clamp Dark grey
De Noc Wandlamp Button Dark grey is een veelzijdige wandlamp gemaakt van stevig gegoten aluminium. Het heeft een unieke vormgeving met een hoekige lampenkap en een gladde afwerking met poedercoating. Dankzij het draaimechanisme kun je de lamp op twee punten aanpassen, zodat je het licht precies kunt richten waar je het nodig hebt. De hoofdverlichting zit vast aan de wandhouder en heeft een eenvoudige drukknop om de lamp aan en uit te zetten. Deze lamp is handig voor dagelijks gebruik, zowel thuis als op kantoor.

SmithMatthias

SmithMatthias Jack Smith en Gemma Matthias zijn twee toegewijde ontwerpers die in 2014 hun eigen studio 'SmithMatthias' zijn begonnen. Ze hebben ervaring opgedaan bij verschillende architecten en ontwerpbureaus. Hun gezamenlijke kennis van productieprocessen en passie voor duurzame producten heeft hen geïnspireerd om zich te richten op praktisch en modern ontwerp. Voor HAY hebben ze de Noc-collectie ontworpen.
Lees meer
Noc Wall Dark grey
Noc Wandlamp Button Dark grey

€ 205,00