Specificaties
Breedte: 11,8
Designer: SmithMatthias
Diepte: 22
Dimbaar: Nee
Glazen bol: Geïntegreerde LED
Hoogte: 14
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Off white
Lichtbron: LED E14
Materiaal: Aluminium

Onderhoud

LED's kunnen veel langer meegaan dan hun gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Deze duur hangt namelijk sterk af van het onderhoud. Hier zijn enkele tips om je LED in goede conditie te houden.

Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding.
In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten.

Regelmatig schoonmaken
LED's vereisen regelmatig onderhoud. Gebreken kunnen namelijk ontstaan door intern en extern stof en vuil, maak daarom regelmatig je LED goed schoon. 

Vermijd extreme vochtigheid en warme temperaturen.
De levensduur van LED-lampen wordt sterk beïnvloed door de omgevingstemperatuur. De werkingsduur van lampen zal worden verminderd als de omgeving te warm of te vochtig is, omdat dit de elektronische componenten binnenin zal beschadigen.
HAY's Noc Wall Button off white is ontworpen door Jack Smith en Gemma Matthias. Deze design wandlamp van gegoten aluminium en poedercoating is verkrijgbaar in het wit en donkergrijs. Gebruik de Noc Wall Lamp naast je bed & bureau of als sfeerverlichting in je woonkamer. De muurlamp zorgt voor prachtige wandverlichting en wordt geleverd met een LED bulb.

SmithMatthias

SmithMatthias SmithMatthias is een ontwerpstudio, gevestigd in Londen en opgericht door Jack Smith en Gemma Matthias. Na voor verschillende architecten en ontwerpbureaus te hebben gewerkt, combineerden Jack en Gemma hun kennis van productie en passie voor duurzame producten. De multidisciplinaire ontwerpstudio gaat nauwkeurig en bedachtzaam te werk om producten te creëren die voor impact zorgen. Ze hopen een po...
Read more
Noc wall button off white

€ 205,00