Specificaties
Breedte: 10
Designer: SmithMatthias
Diepte: 14
Dimbaar: Nee
Glazen bol: Geïntegreerde LED
Hoogte: 22
IP Nummer: 20
Kleurnaam: Dark grey
Koord lengte: 200 CM
Lichtbron: LED E14
Materiaal: Aluminium

Care & Maintenance

LED's kunnen veel langer meegaan dan hun gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Deze duur hangt namelijk sterk af van het onderhoud. Hier zijn enkele tips om je LED in goede conditie te houden.

Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding.
In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten.

Regelmatig schoonmaken
LED's vereisen regelmatig onderhoud. Gebreken kunnen namelijk ontstaan door intern en extern stof en vuil, maak daarom regelmatig je LED goed schoon. 

Vermijd extreme vochtigheid en warme temperaturen.
De levensduur van LED-lampen wordt sterk beïnvloed door de omgevingstemperatuur. De werkingsduur van lampen zal worden verminderd als de omgeving te warm of te vochtig is, omdat dit de elektronische componenten binnenin zal beschadigen.
HAY Noc clamp family
Noc Clip Lamp dark grey van HAY is ontworpen door Jack Smith en Gemma Matthias. Deze universele klemlamp met een kapje gemaakt van gefacetteerd gegoten aluminium is verkrijgbaar in het grijs, wit en rood. Gebruik de Noc Clip Lamp als klemlamp naast het bed en bureau of gebruik het als sfeerlamp aan een plank geklemd aan de muur. De aluminium klemlamp is erg industrieel en wordt geleverd met een LED bulb en 2 meter snoer.

SmithMatthias

SmithMatthias SmithMatthias is een ontwerpstudio, gevestigd in Londen en opgericht door Jack Smith en Gemma Matthias. Na voor verschillende architecten en ontwerpbureaus te hebben gewerkt, combineerden Jack en Gemma hun kennis van productie en passie voor duurzame producten. De multidisciplinaire ontwerpstudio gaat nauwkeurig en bedachtzaam te werk om producten te creëren die voor impact zorgen. Ze hopen een po...
Read more
HAY Noc clamp dark grey
Noc clamp lamp dark grey

€ 205,00