Specificaties
Breedte: 33
Designer: George Nelson
Diepte: 53
Dimbaar: Ja
Glazen bol: Exclusief
Hoogte: 42,5
IP Nummer: 20
Koord lengte: 366 CM
Lichtbron: LED E27
Materiaal: Metaal, Nikkel, Walnoot

Onderhoud

LED's kunnen veel langer meegaan dan hun gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Deze duur hangt namelijk sterk af van het onderhoud. Hier zijn enkele tips om je LED in goede conditie te houden.

Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding.
In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten.

Regelmatig schoonmaken
LED's vereisen regelmatig onderhoud. Gebreken kunnen namelijk ontstaan door intern en extern stof en vuil, maak daarom regelmatig je LED goed schoon. 

Vermijd extreme vochtigheid en warme temperaturen.
De levensduur van LED-lampen wordt sterk beïnvloed door de omgevingstemperatuur. De werkingsduur van lampen zal worden verminderd als de omgeving te warm of te vochtig is, omdat dit de elektronische componenten binnenin zal beschadigen.
HAY Nelson pear wall sconce cabled s off white
Nelson pear wandlamp sconce cabled Small maakt deel uit van de Nelson Bubble Lamp serie. Een walnoten muurbevestiging en stalen arm hangt de ronde kap op en laat de lamp elk gewenst interieur vullen met een warm, diffuus licht. De arm van de lamp kan van links naar rechts en op en neer worden versteld zonder de positie aan de muur te veranderen.
HAY Nelson pear wall sconce cabled s off white
Nelson pear wandlamp sconce cabled Small

€ 869,00