Specificaties
Breedte: 43
Designer: George Nelson
Diepte: 43
Dimbaar: Ja, Nee
Glazen bol: Exclusief
Hoogte: 48
IP Nummer: 20
Koord lengte: 183 CM
Lichtbron: LED E27
Materiaal: Metaal, Nikkel

Onderhoud

LED's kunnen veel langer meegaan dan hun gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Deze duur hangt namelijk sterk af van het onderhoud. Hier zijn enkele tips om je LED in goede conditie te houden.

Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding.
In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten.

Regelmatig schoonmaken
LED's vereisen regelmatig onderhoud. Gebreken kunnen namelijk ontstaan door intern en extern stof en vuil, maak daarom regelmatig je LED goed schoon. 

Vermijd extreme vochtigheid en warme temperaturen.
De levensduur van LED-lampen wordt sterk beïnvloed door de omgevingstemperatuur. De werkingsduur van lampen zal worden verminderd als de omgeving te warm of te vochtig is, omdat dit de elektronische componenten binnenin zal beschadigen.
Ontworpen door George Nelson in 1947, bestaat de Nelson Bubble Pendant Lamp-serie uit een reeks hanglampoplossingen met verschillende bolvormige silhouetten. Geïnspireerd door een set Zweedse hanglampen met zijde bedekt, lijken de organische vormen van de lampen delicaat boven het hoofd te zweven en bieden ze zacht en sfeervol licht. Verkrijgbaar in de Ball, Pear, Apple, Cigar, Saucer, Lantern en Propeller varianten in verschillende maten.

George Nelson

George Nelson De Amerikaanse ontwerper George Nelson was een van de meest invloedrijke figuren in de cruciale periode van modern design. Hij vindt dat ontwerpers zich continu bewust moeten zijn van de gevolgen van hun handelen voor mens en samenleving. 'Design is een reactie op sociale verandering’, is een bekende quote van hem. Hij geloofde dat het de taak van een ontwerper was om de wereld te verbeteren, waar...
Read more
Nelson pear bubble hanglamp Medium

€ 765,00