Specificaties
Breedte: 28
Designer: George Nelson
Diepte: 28
Dimbaar: Ja, Nee
Glazen bol: Exclusief
Hoogte: 26,5
IP Nummer: 20
Koord lengte: 183 CM
Lichtbron: LED E27
Materiaal: Metaal, Nikkel

Onderhoud

LED's kunnen veel langer meegaan dan hun gemiddelde levensduur van 50.000 uur. Deze duur hangt namelijk sterk af van het onderhoud. Hier zijn enkele tips om je LED in goede conditie te houden.

Bekijk voor gebruik de bijgevoegde handleiding.
In onze handleidingen vindt je de instructies die nodig zijn om de lamp in elkaar te zetten. Als je verkeerd te werk gaat, loop je het risico om het circuit te beschadigen en de levensduur van de lamp te verkorten.

Regelmatig schoonmaken
LED's vereisen regelmatig onderhoud. Gebreken kunnen namelijk ontstaan door intern en extern stof en vuil, maak daarom regelmatig je LED goed schoon. 

Vermijd extreme vochtigheid en warme temperaturen.
De levensduur van LED-lampen wordt sterk beïnvloed door de omgevingstemperatuur. De werkingsduur van lampen zal worden verminderd als de omgeving te warm of te vochtig is, omdat dit de elektronische componenten binnenin zal beschadigen.
De Nelson lantern bubble hanglamp Small maakt deel uit van de Nelson Bubble Lamp serie, een groep verlichting in elegante, bolvormige silhouetten. De lamp weerspiegelt de traditionele lantaarnvorm en verandert deze in een minimale expressie voor hedendaagse ruimtes. George Nelson, ge´nspireerd door een set met zijde bedekte Zweedse hanglampen, ontwierp de serie in 1952.
HAY Nelson family
Nelson lantern bubble hanglamp Small

€ 586,00